Laddar för Diablo 3: Reaper of Souls

diablo-3-reaper-of-souls

Klockan 00:00 smäller det! Blizzards tillbyggnad till Diablo 3 kommer att vara tillgängligt att spela från midnatt och framåt. En bra detalj är att man faktiskt kan logga in i förväg och spela vilket minskar trycket på servrarna. När klockan slår tolv blir den femte akten, den nya klassen och alla andra funktioner tillgängligt.

Jag har inte bestämt mig hur jag ska göra. Denna lansering ligger mitt i veckan och jag borde inte sitta uppe och spela. Morgondagen är förvisso avsett för att spela, men det kanske ändå är bättre att gå upp tidigt och börja spela då istället.

Alternativt får man sticka iväg nu ikväll och kanske handla något gott. Hemmakväll har ju öppet till 23-tiden och det är inte omöjligt att butiken har nattöppet för att sälja tillbyggnaden. Jag har redan uppgraderat mitt konto på Battle.net så jag är redo.

Diablo 3 är mycket bättre nu än vad det var när det kom. Jag är imponerad över hur Blizzard har fixat spelet och nu känns det verkligen som en värdig titel i Diablo-serien.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.