Ligger efter med läxorna

Den nya tillbyggnaden av Diablo 3 som släpptes nyligen har gjort att jag skjutit på alla hemuppgifter och läxor som jag kunnat skjuta på. Och med det menar jag att om inte uppgiften ska lämnas in imorgon, så gör jag inte den idag.

Nu sitter jag här, en onsdag eftermiddag med 2 uppgifter som ska vara klart tills på fredag. Dessutom har vi prov på sista lektionen på fredag och jag hade behövt lägga all tid åt det nu. Mamma har hotat med att fixa professionell läxhjälp om jag inte sköter det, men det är kanske just det jag behöver. Någon som på ett pedagogiskt vis hjälper mig att ta ansvar och planera. På så sätt tvingas jag ifrån datorn även om jag helst av allt hade velat spela.

Jag kommer fokusera på uppgifterna och om jag inte hinner plugga så får jag lösa det på ett annat sätt. Så förmodligen kommer skolgången än en gång ta stryk för att jag är oansvarig 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.