Ny TV-bänk beställd till rummet

Ny-TV-bänk

Jag har beställt en ny TV-bänk till mitt rum och tror den kommer bli riktigt snygg där. Mitt rum är ganska stort och jag uppskattar det till ca 20kvm, kanske något mindre. Det gör att man får plats med sånt man inte annars skulle få i ett vanligt ungdomsrum, som t.ex. TV-bänken med en 55″ Samsung 3D LED-TV 😀

TV-bänken kostade 1500 kronor och levereras om ca 2 veckor hem till mig. Den är stor nog för att rymma min HTPC, Xbox 360, Playstation 4 och digitalboxen så man kan se roliga kanaler. Där är dessutom extra förvaring på sidorna så man kan gömma fjärrkontroller, filmer, spel och lite annat skoj.

Jag bor fortfarande hemma men håller på att samla ihop möbler tills dess att jag ska flytta efter studenten om ett år. Fast det krävs att jag får jobb och lägenhet direkt, men det ska jag se till att fixa.

Ett tag var jag inne på att inte köpa en TV-bänk utan istället hänga min TV på väggen och sedan ha ett skåp för all elektronik undertill, men ju mer jag tänkte på det ju mer säker blev jag på att det inte alls är någon snygg lösning i ett vardagsrum även om det skulle fungera i mitt rum.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.