Välkommen till spelmolnet

Välkommen till spelmolnet!

Denna blogg är placerad på webbhotellet Binero. Jag var inte helt säker på vilket webbhotell jag skulle välja men det verkade som Binero kommer duga fint för detta ändamål. Det har fått helt okej recensioner och verkar vara ett väl etablerat webbhotell så det är väl bara att prova tänker jag. Skulle det inte hålla vad det lovar så är det bara att byta webbhotell 🙂

Jag kommer blogga om lite allt möjligt här. Jag slutade spela World of Warcraft för ett tag sedan, något som tog upp allt för mycket tid. Jag har haft paus från spelandet och denna blogg kommer nog främst handla om vardagssysslor men kanske även en del inslag av datorspel om jag hittar tillbaka till någon rolig titel. Det får i alla fall aldrig bli så illa som det var med WoW.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.