Bloggandet har hamnar efter

Det har varit en jobbig vår där jag har haft fullt upp med allt möjligt och bloggen där jag skrivit av mig lite innan har helt enkelt fått hamna på efterkälken.

Det är lite synd för jag var på en härlig skidsemester i vintras som jag hade kunnat berätta, åkte till Danmark över påsken hade det väldigt trevligt där. Vi var faktiskt på Legoland och som äldsta syskon tyckte jag att jag var för gammal för det men det var ju faktiskt riktigt kul – det passar verkligen alla!

Nu under sommaren har jag äntligen fått koppla av ordentligt men bloggrutinerna hade försvunnit bort. Jag ska inte säga att jag glömt den för jag  har gått och burit på en känsla att jag nog borde skriva något snart.

Sommaren har inte bjudit på mycket datorspel alls och jag har istället lagt en del tid på att vara i sommarstuga, fiska och cykla mountainbike. Det fungerar minst lika bra en sommar som denna! Men givetvis har det spelats lite också.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.