Börjat följa La Liga och främst Barcelona

Jag har länge varit ett fan av fotboll och tycker det är fantastiskt kul att titta på men det krävs att man är lite insatt så man får känslorna. Svensk fotboll är inget jag följt noga någonsin tror jag utan det är snarare det som dyker upp på TV-nyheterna, däremot kan jag följa enskilda spelare lite och det svenska landslaget men inte mer än så.

la ligaGivetvis har jag under många år spelat fotbollsspelen FIFA till både dator och Xbox. Något som också varit kul och man har automatiskt hållit sig uppdaterat med spelarnamn, i alla fall toppspelarna såklart! Men man får ändå en allmänt bättre inblick i ligorna och vem som spelar var vilket bibehållit mitt intresse för fotboll till en nivå att det nu var enkelt att ta upp det när familjen fick nya TV-kanaler. Att ha tillgång till nästan allt i Viasats utbud gör att man får tillgång till väldigt mycket.

Vi har inte haft några direkta bra TV-kanaler tidigare så jag har inte kunnat följa den bästa sporten som jag gillar. Nu vill jag inte påstå att jag följer alla lag men Barcelona har legat varmt om hjärtat under många år och toppmatcher som Barcelona – Real Madrid är så härligt att titta på. Farsan tycker själv det är rätt trevligt så man brukar kunna göra något kul av det.

På tal om La Liga så drog den ligan igång nu precis vilket även omnämns på fotbollsbloggen Bollbloggen. Att få följa Messi och Suarez spela tillsammans kommer bli riktigt kul och perfekt att slänga sig på soffan och se om man har lite tid över och behöver en paus från allt annat. Neymar har ju lämnat Barcelona för att börja spela i Paris och blir en värdig ersättare till Zlatan. Neymar kommer så vitt jag förstått spela med nummer 10 precis som Zlatan gjorde.

fifa 18 xboxNu när man äntligen kan följa fotbollen lite närmare så kanske man även skulle satsa på att förnya sitt Fifa och köpa FIFA 18 som släpps nu i slutet på September. Detta året är det kanske inte helt oväntat Christiano Ronaldo som pryder omslaget på spelet. Det spelet kommer ju innehålla alla förändringar som lagen har gjort och att man då kommer kunna spela med ”de riktiga” lagen så att säga.

Jag får helt enkelt se hur mycket detta kommer kosta mig annars får jag vänta till Black Friday och se om FIFA säljs ut då. I värsta fall får jag vänta till jul och önska mig det i julklapp.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.